Wat is er veranderd op vlak van neon verlichting?

Het spreekt voor zich dat neon verlichting reeds een behoorlijke tijd meedraait op de markt. Dat zorgt ervoor dat veel mensen zich de vraag stellen of deze vorm van verlichting tegenwoordig nog wel interessant is of niet. De traditionele verlichting die met neon gerealiseerd werd is vandaag de dag net wat minder interessant. Dat is het gevolg van het feit dat er in vergelijking met glasneon tegenwoordig bijvoorbeeld ook gebruik kan worden gemaakt van het veel energiezuinigere LED neon. Ben jij ook benieuwd om te weten te komen wat er door de jaren heen op dit vlak allemaal precies is veranderd? Dan is het zeker de moeite waard om je even grondig te gaan verdiepen in de informatie die we voor jou hieronder op deze pagina op een rijtje hebben gezet.

Het verschijnen van energiezuinige neon verlichting 

Op het moment dat je van plan bent om bepaalde verlichting te kopen zal je tegenwoordig gegarandeerd stil willen blijven staan bij het energieverbruik dat ermee wordt gerealiseerd. Zoveel spreekt voor zich. Wat dit betreft zal je kunnen vaststellen dat je er tegenwoordig goed aan doet om te kiezen voor zogenaamde LED neon verlichting. Indien je kiest voor deze mogelijkheid zal je kunnen vaststellen dat het energieverbruik in vergelijking met glasneon zomaar even tot wel 80 procent lager kan komen te liggen. Dat maakt uiteraard een behoorlijk verschil in verbruikskost! Hoe dan ook zorgt de komst van deze nieuwe LED-variant ervoor dat nog meer mensen zich aangetrokken voelen tot het gebruik van dit type verlichting voor bijvoorbeeld het voeren van reclame.

Neon verlichting is tegenwoordig veel duurzamer dan vroeger

Het spreekt voor zich dat er door de jaren heen niet alleen aardig is gesleuteld aan de milieuvriendelijke eigenschappen waar neon verlichting over beschikt. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat er kan worden vastgesteld dat deze vorm van verlichting ook een behoorlijk stuk duurzamer is geworden. Je bespaart dus niet alleen heel wat energie door te kiezen voor de milieuvriendelijke LED neon, daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat je bent verzekerd van heel wat meer branduren. Met een beetje geluk loopt het aantal branduren in de praktijk dan ook op tot zomaar even 100.000 uren. Dat betekent dat je tegenwoordig bij het kopen van bijvoorbeeld neon sign meer dan ooit kan rekenen op een geweldige levensduur. 

Neon verlichting op maat laten maken, kan dat?

Wanneer je even het aanbod met neon verlichting op de markt gaat bekijken zal je kunnen vaststellen dat er behoorlijk wat standaard exemplaren op terug te vinden zijn. Dit gezegd hebbende is het natuurlijk zo dat je als bijvoorbeeld bedrijf graag een exemplaar op maat zal willen laten maken. Dit omwille van het feit dat je er dan bijvoorbeeld je naam en logo in kan laten verwerken. Het spreekt voor zich dat dit perfect tot de mogelijkheden behoort. Daarbij is het eveneens zo dat er uiteraard een keuze kan worden gemaakt uit verschillende kleuren neon. Hoe dan ook, heb jij een zeer specifieke wens in gedachten voor het neonbord dat je wil laten maken? Dan is het zonder meer de moeite waard om even de diverse opties op de markt van naderbij te bestuderen!

Plaats een reactie