Huwelijksceremonie zanger gezocht? | 5 zangers op een rij

Jullie grote dag staat op de planning! Van de ceremonie willen jullie echt een speciaal moment maken. Bij een speciaal moment hoort natuurlijk speciale muziek! Wat dacht je van een ceremonie met jullie favoriete love song gezongen door een zanger? Met een romantische muzikale omlijsting krijgt jullie ceremonie nog meer lading. Vind hier 5 ceremonie zangers die jullie gemakkelijk online kunnen boeken via Plugify.

Zanger 1: Olaf Bosman
Olaf heeft al heel veel ervaring als huwelijksceremoniezanger. Hij kan jullie dus goed adviseren voor jullie ceremonie. Olaf is op zijn 5e begonnen met keyboard spelen en begon een paar jaar later ook met zingen. Momenteel combineert hij zijn pianospel met zijn zang. Olaf maakt hedendaagse folk en pop muziek. Hij maakt eigen nummers, maar hij speelt ook graag covers van artiesten zoals Tom Odell, Ben Howard en RY X. Olaf houdt ervan om op te treden in een intieme setting om de speciale gelegenheid op die manier nog mooier te maken. Hij vindt het mooi als hij het publiek ontroert met zijn muziek.

Zanger 2: Ryso Jochemsen
Ryso is een zanger die zichzelf begeleid op de gitaar. Hij maakt laid-back pop muziek en gebruikt voor zijn optredens een loop pedaal. Op die manier speelt hij een zang of gitaarpartij in, waar hij vervolgens overheen kan spelen. De covers die hij speelt zijn van artiesten zoals: John Mayer, U2, Oasis, Jack Johnson, Coldplay en Harry Styles.

Zanger 3: Dion Cuiper
Singer songwriter Dion begeleid zichzelf op de gitaar. Hij schrijft zijn eigen muziek geïnspireerd door de muziek van: Shawn Mendes, John Mayer en Jason Mraz. Dion speelt het liefst covers die jullie mooi vinden en staat open voor verzoeknummers.

Zanger 4: Christo Voordouw
Christo speelt akoestische indie pop en folk muziek. Wil je liever een versterkt optreden? Dan speelt hij met zijn elektrische gitaar. Christo blijft graag dicht bij zichzelf en schrijft persoonlijke nummers over de grote vragen van het leven. Christo groeide op in Den Haag en Zuid-Afrika. Zijn muziek heeft dan ook een internationale sound. Christo deed in 2016 mee aan De Grote Prijs van Nederland. Hij behaalde daarmee zelfs de halve finale!

Zanger 5: Lars Zebregs
Jullie kiezen welke muziek er tijdens de ceremonie wordt gespeeld. Zanger en pianist Lars begeleid zichzelf en weet elk nummer op persoonlijke wijze te arrangeren, zodat jullie een verrassende en unieke versie te horen zullen krijgen. Lars vindt het leuk om naast jullie ceremonie ook een instrumentale invulling te geven aan jullie weg naar het altaar.

Hopelijk zit de zanger waar jullie naar op zoek zijn hiertussen. Alle bovenstaande zangers zijn terug te vinden op het online artiestenboekingsplatform Plugify. Je kan geheel vrijblijvend de beschikbaarheid van de artiest opvragen door op hun artiestenpagina op de knop ‘check beschikbaarheid’ te klikken, de artiest komt dan zelf binnen 24 uur op jouw aanvraag terug. Vervolgens kunnen jullie jullie wensen met elkaar bespreken en dan zullen jullie indien gewenst een offerte ontvangen. Vervolgens kan je de boeking eenvoudig online rond maken. Hebben jullie specifieke muzikale wensen? Stuur dan gerust een email naar info@plugify.nl met jullie muzikale wensen en budget en ontvang suggesties voor passende artiesten.

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *